Wednesday, October 5, 2016

Hoe kun je ouderdomsvlekken in gezicht vlug verminderen? Goede info

De oorzaak wordt algemeen toegeschreven aan interne factoren zoals hormonen, endotheelcellen of biologische omstandigheden, zoals zwangerschap. Druk en dieet onevenwichtigheid, de voorlopers van veel ziekten, is eveneens van bekend dat dit huidpigmentatie problemen kan aanrichten.

Huismiddel

1. Deze omstandigheden maken de huid lichter of donkerder dan normaal, of vlekkerig en verkleurd. Rasp de schil van een sinaasappel en maak er met een paar theelepels melk een pasta/gel van .

Laat het voor een half uur op de plek, masseer het vervolgens voorzichtig in en was het af met warm water.

Doe je gezicht minstens 3 tot 4 keer per week met deze creme. Afhankelijk van de situatie kan het bij een dagelijkse behandeling varieren van een week tot 6 maanden.

Laten we eens kijken naar de voorkomende huid verkleuring stoornissen en hun huismiddeltjes. Het stimuleert de celvernieuwing en verwijdert de donkere vlekken.

Denk niet dat huismiddeltjes tegen pigmentatie van de huid meteen resultaten zullen laten zien. Masseer zachtjes je gezicht en was het af met warm water na 20 minuten.

Wat zijn de oorzaken van huidpigmentatie?

Soms kan de aanmaak van melanine misgaan; verklarend er wordt te weinig of te veel melanine gemaakt hetgeen dan weer pigmentatie van de huid veroorzaakt met de welbekende aandoeningen. De vlekken verdwijnen meestal na de zwangerschap, echter soms gaan ze niet meer weg. Aloe vera bevat slijmerige polysacchariden die doeltreffend de donkere vlekken kunnen verlichten.

2. Echter kunnen deze cremes kanker en ochronosis (blauw-zwarte verkleuring van weefsels) bij sommige mensen teweegbrengen.

Wat er gebeurt is dat melanine wordt gevormd door een reeks van oxydatieve reacties die het aminozuur tyrosine in aanwezigheid van het enzym tyrosinase produceren. Dus er is echt niet veel dat je kunt verrichten om de natuurlijke verkleuring van de huid te raken.

Melasma

Dit is een huidpigmentatie aandoening die op het gezicht in de vorm van donkere plekken met name op het voorhoofd, de wangen, bovenlip, neus en kin verschijnt

4. Maak een masker van amandel en honing. De meeste depigmenting http://huidkliniekrotterdam.nl/ cremes focussen zich op dit enzym. Externe factoren, bijvoorbeeld ultraviolette straling, branden, of contact met bepaalde chemicalien, kan soms bijdragen tot pigmentatie stoornissen. Wat is huidpigmentatie?Je teint wordt bepaald door pigment melanine wat wordt vervaardigd door speciale cellen (melanocyten) in de huid. Was het af met warm water. Zonlicht verergert de conditie, dus maak zoveel als ogelijk gebruik van zonnebrandcreme.. Het kan ook voorkomen bij vrouwen die aan de pil zijn. Te veel melanine veroorzaakt hyperpigmentatie en te weinig melanine resulteert in hypopigmentatie.

Pigmentatie van huid problemen en de Huismiddeltjes hiervoor.

6.

3. Smeer zorgvuldig aloe vera sap of gel op het getroffen gebied en laat het daar voor 15 minuten. Dus ook het remmen/reguleren van de functie van tyrosinase kan stoppen oftewel de melanine productie kan varieren. Bereid een creme van 5 eetlepels kurkuma poeder met 10 eetlepels melk en verspreid het over je hele gezicht. Er bestaan meer dan 150 genen die de huidskleur rechtstreeks of zijdelings beinvloeden. Melasma komt meestal voor bij zwangere vrouwen. Breng het aan op de plek en was het na 15 minuten af.

5. Ayurvedische artsen raden aan 1 eetlepel Triphala Choornam met warm water voor het slapen gaan om pigmentvlekken verwijderen het herstel te versnellen.

No comments:

Post a Comment