Saturday, November 5, 2016

Tentenverhuur - Kampeertenten - Partytenten

Spanje is een zeer gevarieerd vakantieland. Een vakantie op een camping in Spanje vormt dan ook een fantastisch vakantieparadijs dat alles biedt voor een onvergetelijke kampeervakantie. Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping?
Tentenverhuur - Kampeertenten - Partytenten


Onze luxe bungalow tenten zijn heel ruim, in frisse kleuren, en praktisch van indeling. Neem een kijkje in onze Luxe Tent! Een echte voortreffelijke camping is La Masia.
Op deze camping heb je alles binnen handbereik.
Het strand ligt op slechts 150 meter lopen. Op de camping zelf is een schitterend zwembad aanwezig. Hier vind je kampeerders van je eigen leeftijd en dat bepaalt de juiste sfeer.
En met die kampeerders ga je ook naar de disco die op drie minuten loopafstand ligt. Echt een aanrader!
U kunt het hele jaar rond, zeven dagen per week, op de receptie terecht. Dus u bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen.
Tijdens het kampeerseizoen, 24 maart tot 19 september 2016 is de receptie altijd open. Daarbuiten in de weekenden en in de schoolvakanties.
Komt door de week langskomen u beter uit, geen probleem, als u het ons even laten weten zijn wij aanwezig.
 De camping beschikt over een eigen zwembad. De ligging van de camping maakt het een ideaal vertrekpunt voor diverse routes voor hiking of gewoon wandelen. We kunnen u diverse routes aanbevelen die gedaan kunnen worden te voet of met een mountainbike.
Tijdens deze tochten maakt u kennis met de onmiddellijke omgeving en met de regionale flora en fauna. Op ruim 100 campings in 9 landen heeft men top accommodaties en plaatsen in de aanbieding. 

Er is zoveel te doen op of in de buurt van uw camping in Spanje. Een dagje strand, een dagje shoppen, een dagje kunst kijken, een flamenco show bezoeken en natuurlijk genieten van de heerlijke Spaanse keuken vol met tapas, vis en paella.



Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u.

Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op deze site.


Zoekt u een stacaravan in Spanje, dan heeft u hier de keus. Maar er zijn ook prachtige bungalowtenten in Spanje. Heeft u graag een bijzondere accommodatie en houdt u van glamping, kies dan voor een Lodgetent.

Ook wat betreft de ligging en faciliteiten bent u bij Selectcamp helemaal voorzien. Een camping met zwembad onder de palmbomen aan de Costa Dorada, een grote familiecamping met waterglijbanen aan de Costa Brava of een camping met watersporten aan het strand midden in de natuur- er is altijd wel een Spaanse camping te vinden die bij u past.

Zelfs een camping met waterglijbanen op loopafstand van L'Estartit kunt u boeken bij Selectcamp! Heerlijk verscholen tussen de duinpannen vindt u de ingerichte stoere boogtenten geschikt voor 5 personen.

De huurtenten staan met hun rug naar de wind met als bijkomend voordeel dat u meer privacy heeft. Comfortabel kamperen aan zee, want vanaf camping Kogerstrand loopt u zo het strand op.

Het badplaatsje De Koog met gezellige winkeltjes en terrasjes ligt aan de andere kant van de duinenrij. Bezoek vanaf onze Spaanse campings aan de Costa Brava de heerlijke stranden en het bruisende uitgaansleven.

Of juist de ruige rotskusten of het mooie Barcelona. Onze campings aan de Costa Dorada zijn populair vanwege de zonnige, goudgele zandstranden. Maar ook de steden Tarragona en Tortosa zijn prachtig.

De groene Costa Verde heeft prachtige, grillige rotsen en beschutte baaitjes. Onze campings aan de Costa Verde in Spanje liggen allemaal bij de heldere zee en zijn een genot voor natuurliefhebbers.

No comments:

Post a Comment