Saturday, November 5, 2016

Geniet van een heerlijke tent vakantie

Geniet van je vakantie in een vertrouwde en vriendelijke omgeving, op een camping ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Een uitzonderlijke locatie aan/in de Costa Brava, Girona, Spanje.


Kent u Roses?

Direct gelegen aan het ongerepte en maagdelijke strand van Sant Pere Pescador, in de baai van Roses, natuurlijk, breed, met duinen van fijn goudkleurig zand.

Selectcamp camping Castell Montgri aan de Spaanse Costa Brava verrast met zijn uitstekende voorzieningen zelfs de meest verwende vakantieganger. Lekker relaxen in het panoramazwembad (het grootste van de Costa Brava!) met glijbanen, waterval en springplank en een prachtig uitzicht op het achterland.
Naar het strand loopt u in 10 minuten, maar u kunt natuurlijk ook de shuttlebus pakken. Geniet optimaal van uw vakantie op deze topcamping in Spanje! Deze bergcamping voor oud en jong heeft een uitgebreid animatie-aanbod voor kinderen en avontuurlijke outdooractiviteiten voor volwassenen, zoals canyoning, wandelen, trekken en mountainbike.


Lekker eten en drinken aan de Costa Brava

In Spanje speelt eten een grote rol. Typisch Spaans gerechten zijn bijvoorbeeld de paella; een rijk gevuld gerecht met saffraanrijst en onder andere zeevruchten en kip. Ook erg bekend zijn de tapas.

Door verschillende van deze kleine, smaakvolle gerechten (zoals Spaanse ham, olijven en worst) te bestellen krijgt u al snel een beeld van de Spaanse keuken.

Naturisme is een levenswijze in harmonie met de natuur, gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktheid met het oog op de bevordering van zelfrespect, respect voor de medemens en eerbied voor natuur en milieu (definitie van de Internationale Federatie voor Naturisme).

Camping Spanje heeft 8 naturistencampings opgenomen. Ze zijn, in het algemeen, erkend door de Spaanse naturistenfederatie en de internationale federatie voor naturisme.

Aan de Baai van Roses ligt het pittoreske vissersdorp Roses, waar vooral wandelaars zich kunnen uitleven met de verschillende wandelroutes. Kant-en-klare wandelingen langs de kust, olijvengaarden of zelf langs megalieten staan u te wachten.

Zo weet u zeker dat u vermoeid terug komt op uw camping aan de Costa Brava. Voor natuurliefhebbers is Roses ook zeker een interessante plek om te bezoeken vanaf een camping aan de Costa Brava, want hier ligt ook het beschermd natuurgebied Parc Natural del Cap de Creus.


Omdat de Costa Brava zo'n populaire vakantiebestemming is, kun je als kampeerder kiezen uit een ruim aanbod aan diverse campings.

Met honderdduizend kampeerplekken en een grote groep toeristen die deze Costa jaarlijks opzoekt, richten veel campings zich afhankelijk van hun ligging op een bepaalde doelgroep en op sommige campings vind je dus meer rust of voorzieningen voor kinderen en op andere een stuk meer vertier.

De vakantieaanbieder Roompot is al jaren bekend met campings en bungalowparken binnen Nederland en Duitsland, maar gaat nu ook het aanbod uitbreiden richting het Middellandse Zeegebied. Het is in Spanje heerlijk vertoeven en met het warme weer en de nette campings is het op en top genieten voor iedereen.

En dat is hetgeen wat Roompot zo belangrijk vindt, dat haar gasten met een gerust hart op vakantie kunnen en optimaal kunnen uitrusten en een fijne tijd met geliefden kunnen beleven. Het aanbod in Spanje aan campings is ruim, waardoor u precies kunt vinden wat het beste bij uw wensen past.

Zoek je rust op een gezellige camping in Spanje?

Houd u van rust en ruimte of juist een gezellige familiecamping? Holidaytent.eu heeft het voor u in haar aanbod!

Girona is een bruisende stad waar je niet uitgekeken raakt. Deze stad is vlak bij de camping gelegen en heeft ontzettend veel historie. Als je door Girona loopt ontdek je veel verborgen schoonheden, ga door de straten van de oude gildes naar de oude olie en wijnmarkten.

Er is een rijke joodse historie aanwezig en werd eind 13e eeuw zelfs gezien als een van de grootste Kabbalistische steden van Europa. In het museum kun je veel geschiedenis terug vinden en is zeker een bezoekje waard.

De ruige/wilde kust (de Nederlandse vertaling) is het gedeelte van de Oost-Spaanse kust dat loopt van de Franse grens tot Blanes, waar de Costa del Maresme begint.

Campings en vakantieparken aan de Costa Brava zijn al sinds jaar en dag geliefd bij veel Nederlandse toeristen, die vaak jaarlijks terugkeren naar badplaatsen zoals Lloret de Mar, Palamós, Roses, Platja d'Aro, Blanes en l'Estartit.

Vanuit uw vakantie- of bungalowpark aan de Costa Brava liggen de steden Girona en ook Barcelona op een steenworp afstand. Ideaal!

No comments:

Post a Comment